Test 13

5. července 2006 v 23:06 | hanulka |  Testy
1. Kolik členů má skupina Tokio Hotel ?
a) 2
b) 3
c) 5
d) 4
2. Jak se jmenuje dvojče Toma ?
a) Bill
b) Gustav
c) Billy
d) Georg
3. Jak se jmenovali TH když začínali ?
a) Devils
b) Devilish
c) Devillisch
d) Debilish
4. Kdo z TH hraje na bicí ?
a) Gustav
b) Tom
c) Bill
d) Georg
5.Kdo je ze skupiny nejmladší ?
a) Georg
b) Tom
c) Bill
d) Gustav
6.Jaká je původní barva Billových vlasů ?
a) Černá
b) tmavá blond až do hněda
c) zelená s fialovými puntíky :o)
d) výrazně zrzavá
7.Jaké sourozence má Georg ?
a) Sestru a bratra
b) Starší sestru
c) Dvojče Toma
d) Nemá sourozence
8. V jakém měsíci se narodil Gustav ?
a) srpen
b) leden
c) září
d) prosinec
9. Kde se narodil Tom ?
a) Praha
b) Lipsko
c) Amerika
d) Londýn
10. Jaká je barva očí Tomovy současné přítelkyně ?
a) modrá
b) hnědá
c) Tom nemá přítelkyni
d) Tomova přítelkyně nemá oči

.
.
.
.
.
.
1. d)
2. a)
3. b)
4. a)
5. c)
6. b)
7. d)
8. c)
9. b)
10. c)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama